Meni Zapri

POSLOVNO-GOSPODARSKI ALPSKI FORUM 2022

V času od 22. 09. – 23. 09. 2022 bomo na Ptuju izvedli PODJETNIŠKI FORUM, na katerega vabimo visoke goste in ugledne poslovneže iz domovine in tujine, ob diplomatski podpori.

Udeleženci dogodka se bodo dotaknili ciljnih projektnih tem, ki so že danes lahko odločujoče za nadaljnji razvoj alpske regije in njenih prebivalcev, predvsem pa izpostavlja poslovni in naložbeni preboj podjetništva v regiji:

  • dolgoročna opredelitev Alpskega poslovnega foruma za njegovo razvojno in investicijsko poslanstvo v regiji;
  • izpostavili bomo osrednji projekt »Alpske hiše v Sloveniji«, kjer bi na enem mestu organizirali visoko tehnološki »poslovni in nastanitveni prostor za vse izvajalce, študente in poslovne ljudi, organizacije in partnerje, ki bi se vključevali v naložbeno in razvojno alpsko strategijo v regiji«;
  • projekt »Alpske hiše« vključuje poslovno, kulturno in bilateralno sodelovanje za skupne cilje makro-regije;
  • popoldanski “one to one VIP meeting”.
POSLOVNO SREČANJE PRIPRAVLJAMO OB BOKU VITEŠKIH DNI 2022
Gostje in pokrovitelji poslovnega srečanja se, po želji, lahko udeležijo še vseh nadaljnjih bilateralnih in kulturnih dogajanj v okviru Viteških dni 2022 na Ptuju, vse do ponedeljka 26. 09. 2022.
 

Naše vodilo je: “Dostojanstvo in ljubezen s sodelovanjem!”

Naš osrednji razvojni projekt lahko podprete tudi z vašim dobrodelnim prispevkom v “Dobrodelni sklad”, ki je iskreni doprinos k programu naše fundacije.

Zato: DONIRAJ ZDAJ!

"DOBRODELNI SKLAD FUNDACIJE" JE VAŠA PRILOŽNOST ZA DAROVANJE V PODPORO MLADIH PRI IZOBRAŽEVANJU IN DELOVNI PRAKSI

Fundacija Slovensko – Lihtenštajnskega združenja je »naša razvojna alpska fundacija«, ki se vključuje v pomoč in podporo skupnim kulturnim, poslovnim, akademskim in bilateralnim projektom.

Naše vodilo je: “Dostojanstvo in ljubezen s sodelovanjem!”

Veselimo se in hvaležni smo vsakega vašega dobrodelnega prispevka v “Dobrodelni sklad”, ki je iskreni doprinos k programu naše fundacije. Tako pomagamo, s poudarkom na skupinskem sodelovanju, nadarjenim mladim pri izobraževanju in njihovi delovni praksi. 

Zato: DONIRAJ ZDAJ!

PROGRAM PODPORE KULTURI 2021 - ODOBRENI PROJEKT: OHRANJANJE IN RAZVOJ KULTURNO ZGODOVINSKE DEDIŠČINE

Viteški simboli in odličja Reda Svetega Jurija iz Koroške

Priprava, strokovna izvedba in izdelava viteških in redovih simbolov, odličij in odlikovanj, ki so lastni Viteškemu redu Sv. Jurija iz Koroške in predstavljajo živo kulturno zgodovinsko dediščino Slovenije in Alpske makro-regije.

Odličja se izvedejo v dveh stopnjah:

  • Ordeni in odličja za viteze, dame in tretjerednike (2021) 
  • Ordeni in odličja za hierarhično vodstvo: komturji in veliki komturji (2021/22).